Home » Over 013Food

Over 013Food

Voeding geven aan duurzaam leven. Onder die noemer draagt 013Food bij aan de verduurzaming van de productie en consumptie van voedsel in Midden Brabant. Dat doen we door het initiëren en stimuleren van lokale, impactvolle foodprojecten.

De foodprojecten die 013Food ondersteunt, sluiten aan op de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN. Onze projecten richten zich op duurzame productie, het vergroten van bewustzijn met betrekking tot de waarde van voedsel en het voorkomen van voedselverspilling.

Uit wie bestaat 013Food?

Het platform bestaat uit betrokken en regionale partners. Tot de 013Food familie behoren uiteenlopende food-initiatieven, bedrijven, boeren, restaurants, de gemeente, onderwijsinstellingen, de bibliotheek, stichtingen en andere partijen. De deelnemers vinden elkaar in hun warme betrokkenheid bij de thema’s waar 013Food voor staat. Door met elkaar verbindingen te leggen, krachten te bundelen en de inzet van ieders expertise en netwerk creëert 013Food blijvende impact.
Maak kennis met het netwerk van 013Food

Hoe ondersteunt 013Food projecten?

Afhankelijk van het project, bieden wij ondersteuning op maat. In sommige gevallen in de vorm van inspiratie, stimulans en nieuwe verbindingen. In andere gevallen schakelen we de expertise van het netwerk in om goede ideeën naar een hoger niveau te tillen. Zo kunnen we binnen ons netwerk bijvoorbeeld op zoek gaan naar passende financiering. Ook kunnen we ondersteunen in het aanvragen van een subsidie. Op termijn kan 013Food ook zelf als financier optreden.

Hoe selecteert 013Food projecten?

013Food is er voor iedereen. Een goed idee kan altijd en overal ontstaan. Wil je jouw idee indienen? Breng het dan gerust in tijdens een van de 013Food bijeenkomsten.

Hoe kan ik contact opnemen met 013Food?

Om contact op te nemen met 013Food kun je het beste een
e-mail sturen naar info@013Food.nl.