Home » Nieuws » Vincent van Rijsewijk wordt kwartiermaker van 013Food

Vincent van Rijsewijk wordt kwartiermaker van 013Food

De 013Food-familie groeit hard. We hebben het afgelopen jaar sterk ingezet op de gezamenlijke koers en nu is het tijd om door te pakken, van netwerk naar een vereniging. Om dit in goede banen te leiden, is kwartiermaker Vincent van Rijsewijk (49) aangesteld.   

Vincent komt uit Berkel-Enschot waar hij samen met zijn vrouw en twee dochters woont. Na zijn studie tuin- en akkerbouw aan de HAS Den Bosch heeft hij als ondernemer in de land- en tuinbouw en in de  retail  verschillende initiatieven en bedrijven opgezet en geholpen om deze te starten.  

De laatste jaren specialiseerde hij zich in het verduurzamen van projecten en processen. Dit doet hij als adviseur voor tal van grote en kleine bedrijven en gemeenten. Daarnaast is hij, met het zuivelinitiatief De Smaak van Hier, zelf actief in de opzet van een korte voedselketen.  

Om de transformatie van netwerk naar vereniging zo goed mogelijk van start te laten gaan, zal Vincent zich de komende weken laten onderdompelen in wie wij nu eigenlijk zijn en waar we voor staan.  

Hij gebruikt de komende tijd om met zoveel mogelijk betrokkenen uit het 013Food-netwerk in gesprek te gaan om ideeën en wensen te verzamelen over de toekomstige Vereniging 013Food. Neem daarom ook vooral zelf contact op met hem om je stem te laten horen. Vincent is per e-mail bereikbaar via vincent@013food.nl.