Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Bedrijfsbezoek Un Bietje Groen! (alleen leden)

Biologische tuinderij Ut Rooie Bietje Koningshoeven 62, Tilburg

Vrijdagmiddag 8 september staat het bedrijfsbezoek bij Un Bietje Groen! gepland. Un Bietje Groen is een duurzame, circulaire, groene ondernemerstuin waar 15 pioniers gevestigd zijn, waaronder de 013Food-leden ZuiderZwam, Art of Tea, Verderland en Beezzzz.

Bio-ontbijt

De LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

Met diverse Bioboeren uit de omgeving én inspirerende spreker Michael Wilde, directeur van Bionext. Meer informatie volgt snel, aanmelden gaat dit keer via de website van Bibliotheek LocHal, ook niet-leden zijn namelijk welkom tijdens dit ontbijt.

Netwerkborrel

De LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

-

Ledenontbijt

De LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

-

Ledenontbijt

De LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

-

Ledenontbijt – de Invloed van Marketing (en ALV)

De LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

Wat voor invloed heeft marketing op ons eetgedrag? En hoe kunnen we promotietechnieken inzetten om mensen gezonder te laten eten? Dit zijn vragen die centraal staan in het onderzoek van Frans Folkvord, werkzaam als gedragswetenschapper bij Tilburg University. Tijdens zijn presentatie voor 013Food zal Frans ingaan op deze vragen. Hierbij zal hij de laatste wetenschappelijk… Lees verder »Ledenontbijt – de Invloed van Marketing (en ALV)

Netwerkborrel

De LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

Op donderdag 29 augustus vindt onze netwerkborrel plaats. Een mooie kans om weer bij te praten en te netwerken met voedselprofessionals uit de regio. Tijdens de netwerkborrel willen we met elkaar in gesprek over hoe we 013Food nog relevanter maken en de voedseltransitie in de regio kunnen versnellen. Dat willen we doen door samen te… Lees verder »Netwerkborrel

Ledenontbijt: 013Fruit

De LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

Dit keer duiken we in een belangrijk onderwerp: voedselverspilling van fruit bij boeren en telers, ter ere van de nationale groente- en fruitdag, tijdens de week van ons eten. Wist je dat veel boeren en telers te maken hebben met overschotten fruit die nét niet voldoen aan uiterlijke eisen? Appels met een deukje, misvormde peren… Lees verder »Ledenontbijt: 013Fruit

Food Film Fest: The Pickers

Cinecitta Willem II straat 29, Tilburg

Op vrijdag 8 november nodigen Voedsel Anders, 013Food Tilburg en Cinecitta je van harte uit voor de feestelijke opening van het Food.Film.Fest. Het centrale thema van de openingsavond in Tilburg: de kwetsbare positie van arbeidsmigranten in ons mondiale voedselsysteem. Deze onbesproken realiteit komt aan het licht in de film The Pickers. Waar komen de goedkope… Lees verder »Food Film Fest: The Pickers

Ledenontbijt XL: Hoe maken we de voedselomgeving gezond en duurzaam?

De LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

Hoe creëren we een voedselomgeving waarin gezond en duurzaam eten de norm is? Tijdens deze bijeenkomst bespreken we inspirerende voorbeelden, delen we inzichten en zetten we samen stappen richting een gezonde toekomst. Programma 1. Gezonde voedselomgeving: wat en waarom? Thomas Munnichs, beleidsadviseur gezonde voeding bij de gemeente Tilburg legt uit wat we verstaan onder een… Lees verder »Ledenontbijt XL: Hoe maken we de voedselomgeving gezond en duurzaam?

Nieuwjaarsborrel

De LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

Wij vinden het hoog tijd voor een verlate nieuwjaarsborrel. Jij ook? Op vrijdag 20 februari vanaf 16:00 uur in het stadscafé van de LocHal treffen we elkaar weer voor een lokaal hapje en een drankje. Ook praat het bestuur je bij over de nieuwe plannen voor de vereniging.  Ben je erbij? Meld je aan via de 013food app (zie… Lees verder »Nieuwjaarsborrel

Ontbijtsessie: circulariteit in voedselverwerkende industrie

De LocHal Burgemeester Brokxlaan 1000, Tilburg

Op 20 maart staat de ontbijtsessie in het teken van de (week van de) circulaire economie. Diverse sprekers vanuit de voedselverwerkende industrie in Tilburg delen hoe zij proberen reststromen te verwaarden. Hoe verminderen ze hun energie- en grondstoffenverbruik? Een inspirerende sessie over innovatie en samenwerking richting duurzame voedselketens. 08:30 – 08:40u       Introductie over circulariteit in… Lees verder »Ontbijtsessie: circulariteit in voedselverwerkende industrie